Jump to content
Sign in to follow this  
Grenzgänger

"Echo" auf einem Kanal bei Orig. ipod adapter

Recommended Posts

habe gestern den originalen Ipod adapter eingebaut. Radio: Chorus.

Soweit funktioniert auch alles wie es soll, nur der linke Kanal hat ein unvollständiges Audio-Signal.

Klingt irgendwie wie ein Echo oder so. Rechts ist alles O.K.

 

Die Ansteuerung über's Radio funktioniert.

Habe die Verkabelung überprüft und soweit keinen Fehler festellen können.

Hat jemand Erfahrung mit diesem Phänomen?

 

Ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites

das Thema hat sich erledigt.

 

Ursache war meine Farbenschwäche...

 

Habe zwei Kabel vertauscht.

 

Nix für ungut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service here: Terms of Use, Privacy Policy here Privacy Policy and cookie information here: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.