Jump to content
Sign in to follow this  
Gerald Hennemann

Motor setzte aus während der Fahrt

Recommended Posts

Hallo,

Ich habe vor 2 Wochen einen A2 1,4 Benziner Bj. 2002 mit 146000 Km von Privat gekauft.

Vor einer Woche setzte der Motor während der Fahrt zweimal kurz aus, lief dann aber weiter. Es wurde eine Fehler " Motorstörung " angezeigt.

Nach einem Neustart war die Meldung nicht mehr da.

Hat jemand auch schon ein solches Problem gehabt, und konnte der Fehler behoben werden?

 

MfG. Gerald

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wann? Unter Volllast, beim Gleiten, aus-/ eingekuppelt, Bergauf/-ab, Kurve, kalter/warmer Motor?

Wie hast Du den Fehler festgestellt? OBD-Gerät? Gab es eine Fehlernummer oder hast Du ihn einfach gelöscht?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service here: Terms of Use, Privacy Policy here Privacy Policy and cookie information here: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.