Jump to content

Recommended Posts

Servus a2 Freunde.

hatte die letzten Wochen immer mal wieder die Motorkontrollleuchte an.

Auslesen spuckt die Lambdasonde aus (siehe Bild).

die wurde vor 2 Jahren getauscht, kann das sein?

Reicht da vielleicht das klassische 10 Mal Stecker ziehen?

 

danke im Vorraus

C80FD010-F44E-4605-986A-86B3936026AD.jpeg

Edited by DaveA2
Link to post
Share on other sites

Das klassische Stecker abziehen und wieder anstecken gab es in den 80ern  als die Steckerkontakte noch nicht vergoldet waren, ab den 90ern nicht mehr - zumindest bei Lambdasonden.

 

Ich würde sagen da ist mit 98% Wahrscheinlichkeit die Sonde hinüber, selten kann es auch ein Leitungsschaden sein. Alles andere ist extrem selten.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service here: Terms of Use, Privacy Policy here Privacy Policy and cookie information here: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.