Jump to content
Sign in to follow this  
Nomadd

Radiotausch - kein Empfang

Recommended Posts

Hallo!

 

Hab´ mir kürzlich ´nen Audi A2 1.4 TDI (90PS) zugelegt. Nachdem ich heute das alte Radio Chorus gegen ein stinknormales JVC-Radio ausgetauscht habe stehe ich vor Problem:

 

Das JVC hat trotz aufgestecktem Antennenstecker keinen Radioempfang - in meinem alten Wagen schon. Auch das Chorus hat Empfang. Nur die Kombination Audi-Antenne+JVC bekommt keinen Sender rein.

 

Hat jemand evtl. eine Idee, woran es liegen könnte?

 

Vielen Dank!

 

Gruß,

 

Nomadd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Phantomspeiseadapter lautet das Zauberwort. Den Rest wird die Suche bringen, stehst mit diesem Problem nicht allein.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service here: Terms of Use, Privacy Policy here Privacy Policy and cookie information here: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.