Jump to content

Powertrain - Fehler


BernieCAD
 Share

Recommended Posts

Hallo beisammen,

 

unser A2 - Sorgenkind:eek: meldet sich seit neuesten mit einem Piepsen und mit der roten ((!)) Meldung. Ein Bekannter scannte folgendes ab (siehe Anhang). Das Fahrverhalten ist aber normal und ohne Anzeichen von Leistungsschwäche.

 

Kann hier jemand was aus den Fehlercodes rausfinden?

 

mfg

 

bernie

5893417b3fcd2_VCDS-LiteAuto-ScanPrintout_25052015.jpg.4de0535a9bf9b55044ad1d6989e7854b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Laut Google Info müsste das ein Fehler vom Klimasteuergerät sein.

Die Empfehlung wäre "einfach löschen" und ev. mal die Steckverbindung lösen und dort auf Wackelkontakt prüfen.

Hab auch schon mal gelesen, dass es dort "kalte Lötstellen" geben könnte.

Edited by Papahans
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service here: Terms of Use, Privacy Policy here Privacy Policy and cookie information here: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.